Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

lørdag 1. januar 2011

Rett på trynet i depressiven igjen..


Først må jeg jo si vel overstått jul og et riktig godt nytt år til dere som stikker innom bloggen min. Som du ser av tittelen har jeg igjen gått rett på trynet i depressiven, ikke over manglende lys og varme denne gangen men av mangel på jobb.. Her er budskapet vi ansatte leste i avisen Hamar Arbeiderblad...
Så da skal jeg vel ikke på jobb på mandag da kanskje...


Hamar-selskapet Arne Børresen AS er konkurs etter 66 år med pølseproduksjon i Hamar.
HAMAR: Eier Dag Swanstrøm, best kjent fra perioden da han ledet Synnøve Finden, begjærte selv konkurs. Han sier til HA at sviktende produksjon før jul bidro til konkursen. Det samme gjorde et stort tap på et annet Swanstrøm-selskap for et år siden.
Det tapet, med påfølgende permitteringer, kom bare ett år etter at Swanstrøm kjøpte Arne Børresen AS.
Swanstrøm sier til HA han allerede er i samtaler med folk som vurderer å ta over pølsefabrikken på Hamar. Hamar-selskapet har vunnet en rekke priser for sine pølser. Senest i 2009 ble det gull for beste julepølse.
I fredagens papiravis kan du lese de ansattes reaksjoner på konkursen:
De er ikke så veldig overrasket.

5 kommentarer:

 1. Hei Lisbeth og godt nytt år!
  Jeg drister meg på en slik hilsen, til tross for den depressive beskjeden. Jeg kan godt ane de bekymringer som ligger hos deg nå.

  Vi får krysse fingrene for at det kan snu seg på en eller annen måte, ingen vet, kanskje det kan havne ut i det positive også. Det er lett å sitte her å velge ut taster på tastaturet til å forsøke seg med fortrøstende ord. Helt sikkert mye lettere enn å ha det som du, inne i deg nå. Jeg kan ikke si annet enn at det er godt ment og oppriktig!

  Vi får krysse fingrene for året, jobben og fremtiden din. Jeg ønsker deg all lykke og hell!

  Og en stor klem fra Trondheim, om det er til noe hjelp.

  SvarSlett
 2. Hva var det jeg sa................ å nei nå skal jeg ikke være ekkel, detta var trist, håper inderlig at noen der ute vil ta over og sette i gang att pølsemaskina. Godt nyttår forresten, ses vel på tirsdag?

  SvarSlett
 3. Hei Inger, jo som du sa gikk dette fisføyka og som du ser i den siste setningen var nok ingen av oss ansatte særlig overrasket.. Vi visste bare ikke helt når.
  Klart vi sees på tirsdag :D

  SvarSlett
 4. Hei.Vil ønske deg et riktig Godt Nytt år.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Næææh, huff dette var leit. Jeg som ble så glad da jeg hørte fra deg igjen, men så kom jeg fort ned på bakken igjen. Bra at iallefall pølsemakeren har jobb da.
  Ønsker deg lykke til og det aller beste for dette året. At det løser seg raskt på jobbfronten. Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.