Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

mandag 6. desember 2010

Bare 14 minus.

Ja, bare 14 minus i dag. Etter en lang periode med skrekkelig mange minusgrader virker 14 minus som en lett bris. Hadde vært greit med litt govær nå, har ikke gjort annet enn å bære ved og fyre i lang tid. 

ZkksZ4ylyxNCi2zwbzMFCwfVi5jnY_EN7A820vW_QWtA

Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix

Lånte dette bildet da jeg ikke i det hele tatt orker å gå ut hvis det ikke er livsnødvendig.

Stua er blitt bodd inn etter oppussingen, tv benken ligger fortsatt på vent, julestria har inntatt jobbene til både gubben og meg så tv benken får vi se på senere. Så da var det å finne plass til juletreet da, den gamle plassen er opptatt av de nye dvd hyllene..

I forrige uke var Else og jeg på harrytur til det store utland.. Sverige Smilefjes med åpen munn På handlelistene våre sto blandt annet dette:

 • And
 • Svinestek
 • Gulost
 • Sigaretter
 • Rødvin
 • Gotteri
 • Julepynt
 • Bacon
 • Kyllingfilet
 • Pasta
 • Hamburgere
 • Potetmos
 • Apotek-varer
 • Syden koffert.

Her er et lite sammendrag fra turen..

Pressemelding.

Juleshoppingen har startet for fult i Chalottenberg melder Handelspressen.se etter at to damer mest trolig bosatt i Norge ble observert under travel julehandel på Chalottenberg kjøpecenter.

Damene boltret seg lenge og vel i sjokolade, godis og julepynt før de satte kursen for Rusta, der forsvant damene for Handelspressens reporter. Etter flere timer ble damene funnet, denne gangen på Euro Cash der de meget grundig kontrollerte varedeklarasjonen i kyllingdisken.

Denne meget mistenkelige oppførselen førte til at Handelspressens reporter kontaktet toll og avgiftsdirektoratet som rykket ut umiddelbart. Det lykkes ikke vår reporter å oppnå kontakt med de mistenkelige damene som nå forøvrig var blitt til tre da hele Sveriges Anda Anka så ut til å være med på dette som Handespressen vil betegne som grov overhandling.

Damene ble deretter forfulgt av tollvesenet i retning riksgrensen mot Norge der det mest sannsynlig oppsto en forveksling som bidro til at bilen med de tre damene kun iført discokuler og lysslynger klarte å unnslippe tollvesenet. Tollvesenet ønsker nå hjelp av publikum som kan ha sett disse damene som besøkte Chalottenberg i dag i tidsrommet 11.00 til 17.00.

Tollvesenet og politiet er også på utkikk etter en stor lilla koffert  av typen syden -koffert" som er av stor interesse. Koffertens innhold kan etter Handelspessens erfaring inneholde store mengder sigaretter, alkohol, kjøttvarer og svarte penger. Strafferammen for overhandling er som kjent inndragning av førekort, visakort, julekort og truseinnlegg. Politi og tollvesen vil nå skjerpe kontrollen ved riksgrensen mellom Norge og Sverige fremover mot jul da dette trolig bare er toppen av isfjellet.

Takk for en super dag Else.

 thumb_680x0___Global_Charlottenberg_Div bilder_Charlottenberg.01

2 kommentarer:

 1. Det raporteres om at damene har unnsluppet Svensketullen, ved at de tok kontakt med kungen, og han gikk god for dem. Han sa (helt godtroende) at de gummarna der smugler inte....

  Ja ja, ka ska man sei?

  SvarSlett
 2. Det var en helsikes super harrytur vi var på. Kan anbefales en reprisetur! Men vi må vel søke om visum og oppholdstilatelse, hi hi
  Klem fra harry-Else

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.