Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

lørdag 2. april 2011

Vinneren er trukket.

Da er vi i gang og første tall ut er:
5

Random numbers generated Apr 1 2011

og vinneren ble Gamleheksa, du kan velge deg en lydbok.

Så tar vi et tall til:
3

Random numbers generated Apr 1 2011

trøstepremien gikk til Inger, som også kan velge ei lydbok.


(Tror vi trekker en trøstepremie nr 2... må rydde litt i hyllene mine da sju.. )

3

Random numbers generated Apr 1 2011

Neimen har du sett?
Vinneren ble Inger igjen, var det Miss unlucky hun sa??

I tillegg til de bøkene som er avbildet er disse også klare for nytt hjem:
Arsenikktårnet av Anne B Ragde
Løvekvinnen av Erik Fosnes Hansen
Iskaldt Bedrag av Dan Brown
Bokomtaler finner du her

Gratulerer begge to, gi meg et hint om hvilken / hvilke bøker dere vil ha :D
Ps. Gamleheksa, husk å sende meg navn og adresse!

Anslutter trekningen med denne vitsen og ønsker alle ei rasende god helg.

En bykar var på en gård for første gang og bonden tok han med seg ut i hønehuset. Der forklarte han at:" Det er hanens jobb å holde interessen oppe hos hønene slik at de blir verpesjuke og legger flest mulig egg". "Men denna hanen her begynner å bli gammal så jeg har bestilt en ny en", sa bonden.

Utpå dagen ankommer den nye spreke hanen og han skrider straks til verket i hønehuset. Den gamle hanen ser at haremet hans er i ferd med å rakne og legger en plan. Han sier til den nye hanen: "Kan vi ikke avgjøre dette med en duell?....Jeg foreslår at vi løper rundt hønehuset og førstemann vinner retten til alle hønene...ok"? "Men i med at jeg er så gammal så kan jeg vel få to meters forsprang"? Den unge hanen tenkte at dette blir lett match og sa seg villig til dette.

Og den gamle hanen satte avgårde med den nye like bak.....da kommer bonden løpende med hagla og skyter ned den nye hanen med et velrettet skudd. Bykaren stirret forfjamset på bonden og utbryter¨"Hva i himmelens navn var det godt for å skyte'n"? "Så du ikke det"? sa bonden....." Han var jaggumeg homo"!!4 kommentarer:

 1. Gratulerer til begge vinnerne. En spesiell hilsen til Inger, kanskje du har overtatt vinnerlykka mi ;-)
  Men du Lisbeth vitsen din er ikke lett å lese med den tekstfargen på svart bakgrunn. Vet ikke helt om det er øynene til denne nærsynte kjerringa her, PC-skjermen eller ditt fargevalg som skal få skylda.....

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til begge!!!!! Kos dere med bøkene ;) Ha en fortsatt riktig god helg til alle sammen!

  SvarSlett
 3. Å du allstyrendes! Å er det je ser? Har je vønni? Nei nå står itte væla tel påske (nei, men det kan ha andre verdensomfattende grunner enn at je har vønni på denne uskyldige bloggen) je som itte har vønni på uminnelige tider. Å så ei krim-lydbok da, kanskje den premien je best kan unnværa, men vinner er vinner je takker så mye og henter premien ved anledning. Fortsatt god helg til alle sammen! Forøvrig takker je for ideen om å lage VM sokker til gubben. He he.

  SvarSlett
 4. Hipp hipp hurra! Jeg vant!!! Tusen hjertlig takk altså. Det var jammen morsomt. Jeg har sendt en e-post med litt flere opplysninger :)

  Ha en flott mandag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.