Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

lørdag 10. april 2010

Liten bag blir til.. Del 1.

Tirsdag denne uka ringer plutselig sy-søster Inger, hun skal en tur på Sy-Sammen og lurer på om jeg har lyst til å bli med.. Selvfølgelig ble jeg med, har lenge manglet blad til kutte-kniven min så det skulle jeg ihvertfall passe på å kjøpe meg.

Vel fremme var det full varetelling som vanlig, det du ikke finner på sy-sammen, finner du ingen andre steder heller tror jeg ;)

Inger fant sine gule stoffer som hun var på utkikk etter og jeg hadde funnet det knivbladet jeg skulle ha da jeg plutselig fikk inspirasjon til en Pc bag som jeg trenger..

Her er stoffene jeg valgte.. Har ved nermere ettertanke aldri sydd noe i sort hvitt så dette blir noe nytt.

Mønster, det kommer etterhvert som det faller seg.

april10 020

Etter litt tenking bar det i veien, Ulla fra Danmark sitter vanligvis bare å dingler med bena og sier egentlig ikke noe nevneverdig, men nå synes hun nok at ideen min var veldig sort- hvitt og kommer trekkende med et muntert stoff som hun mener passer ferfekt som en liten kontrast.. Vi får se, mumler jeg dypt konsentrert blandt sysakene..

april10 023

Etter å ha kuttet noen striper kom liksom mønsteret av seg selv, Ulla følger nøye med for om mulig putte inn en liten kontrast et sted.

april10 024

april10 025

Plutselig dukker det opp noen lilla perler som kansje kan bli til noe, men Ulla gir ikke opp det fargerike stoffet sitt sånn uten videre.. Tja, vi får se.

april10 027

Omsider gir Ulla slipp på kontrast stoffet sitt og ganske så oppgitt sitter hun og funderer. Så etter litt romstering blant lapper og trådsneller har hun funnet seg et glitter stoff i lilla som hun gjerne vil prøve om passer..

april10 028

Jammen har hun funnet fram glidelås, knapp og snor også..

april10 029

Får se om jeg får sydd litt videre i helga, imens får Ulla tenke ut en plan med kontrast stoffene sine. :D

4 kommentarer:

 1. Dette ser svært lovande ut :)Eg kjem tilbake for å sjå fortsettelsen.

  SvarSlett
 2. Ja,ser du der du! Dette visste du ingenting om forrige uke....he he....
  Jeg har begynt å rake i hagen og har ikke kommet igang med løperen, men NÅR jeg kommer igang - ja da skal du få se.....
  Ha en god helg og husk solfaktor!!!
  Inger

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt du driver med - skal følge med på fortsettelsen. Lykke til med syprosjektet ditt :-)

  SvarSlett
 4. Tulla i Ulla må bare komme hit. Trenger hjelp til å få satt igang med noen prosjekter. Ser kjempebra ut så langt, prosjektet ditt ;o))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.