Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

søndag 25. oktober 2009

Stoff-tur til Oslo.
Ja da var endelig dagen kommet, vi skulle på Oslotur! Desverre hadde Inger blitt syk og måtte bli hjemme, og jeg må bare si med en gang at du var savnet Inger.
Etter noen meldinger fram og tilbake ble det til at vi skulle kjøre Mette sin bil og ikke tog som vi først hadde tenkt.
Stemningen var helt på topp fra første stund.
Vi kom vel fram uten tisse-pauser og vinterdekkoblat men med mange, mange forbi.kjøringer. (Mette har et eget forhold til mæsjer som våger å kjøre forbi på motorveien) Så var det ut i den store tigerstaden med Laila som kjentkvinne, hun guidet oss trygt fram til quilte utstillingen på plaza.
Selve utstillingen var ikke det helt store og ganske fort gjort å rusle gjennom, så 150.- kr var egentlig svindyrt ,var vi enige om.
Heldigvis hadde Quilteutstillingen mer å by på. En del butikker hadde kommet fra fjern og nær og hadde stands. Masse ferdige tepper, vesker, bager, puter, duker, løpere, smykker, bilder… osv osv. + masser av stoffer, mønstere, knapper og bånd til salgs. Laila var ikke den som handlet minst, utrolig hvor mye lilla stoffer det finnes.... Mette fant sin plass i lin bunken, Hege tok livet med ro og jeg jeg var for det meste opptatt til å feste go.bitene til minnebrikken min, både de jeg fikk ta bilde av og de jeg ikke fikk ta bikde av..
Etter vel utført stoff-shopping var det på tide med en matbit og kaffe. Valget falt på Al Dente inne på Oslo City, helt topp mat ( pasta og salat ) og en gentelman-servitør med humor og sans for damer med og uten bling og klær, hi hi..
Uten å shoppe noe som helst på city var vi tur mot utgangen da Mette plutselig fikk jobb!! Jammen fikk hun et mini vikariat som do-vakt.. Ha ha. Kanskje greit å ha litt inntekt på turen også..
Spaserte litt og ble enige om å finne butikken Indiska, Hege ringte en “venn” så vi fikk adressen og jammen fant vi fram. Jeg kjøpe meg et nytt smykke ellers ble det mest titting.. Panduro hadde også et utsalg som vi bare måtte innom..
Ikea Furuset neste!
Mye folk på Ikea som vanlig men vi hadde ikke hastverk og fikk med oss det meste (nesten bokstavlig talt) Noen meter stoff, dyner til for, kubbelys, telys, grankranser, vaser, blomster, lysestaker, spotlights, plastdingser, pc-pute, og 14 kaffekrus er noe av det som på merkelig vis havna i handlekurven våres.. he he.
Etter mye latter og skrål kom vi oss avgårde i retning Hamar igjen. Tusen takk for en helt herlig utflukt jinter, har ikke fnist,glist skrattet og ledd så mye på veldig lenge, bare så synd at Inger ikke kunne være med hun også.

Beklager at jeg ikke har flere bilder akkurat nå men jobber med saken.. i morgen ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.