Velkommen til min hobbyblogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder og kanskje skrive noen ord om saker og ting jeg driver med.

søndag 27. september 2009

Gradering.

Fredag 25. Ja da var dagen kommet for gradering. trener Håkon og Master satte i gang med ei god treningsøkt, så måtte alle vise hva de kunne, Jens og ei jente ble flyttet fra kids til junior, og alle fikk nye belter. Litt av en flott gjeng. Jens sin kamerat og nabo som allerede går på junior fikk også nytt belte litt senere på kvelden. Skal prøve å knipse de unge håpefulle før trening på tirsdag.

Litt mer om Hwa Rang Hamar finner du her.

Nye gjester på terrassen.

Plutselig dukket disse to damene opp i nabolaget, selvfølgelig ble de midlertidig adoptert og servert både kos og vann. Heldivis hadde den ene et navntag med telefonnr. rundt halsen så eier ble kontaktet, og ganske lettet kom hun og hentet hundene sine. Det viste seg at de hadde lang veg hjem, like greit å få bilskyss tror jeg.

 

Stangeturnering på Ilseng.

For noen uker siden.. Småtassene spilte bra og vant faktisk en kamp. ;D

 

Kjempeinnsats fra alle gutter og jenter og ikke minst fra trener Martin som holder styr på denne gjengen.

lørdag 26. september 2009

Så søte.

CADU8O0VCAOJQNUBCAKN9LBQCASP6VWACAQC4KIKCAFTA242CAT3JZCUCAWMKYXHCA1UUMBNCASDN5V0CASNJS8ACA176FOCCA0KNE19CA3CMAQZCAKKC2BSCAGH21WXCAI7CUEDCA6N7JXICA0EJ5N1

Fant dette søte bildet, minner meg litt om “gråtende barn” bildene vi hadde minst 10 av en gang på 80 tallet. Har lastet ned live writer på minipc`n .. så nå får vi se om den funker.

søndag 20. september 2009

Quilte utstilling i Elverum.

Laila og jeg tok oss en tur til Elverum på quilte utstilling, hadde desverre ikke med meg kamera men tok disse bildene.. Håper alle disse dyktige quilterne tilgir den dårlige kvaliteten. Veldig mye fint å se..

fredag 18. september 2009

Litt av hvert.

Nå har jammen tia gått fort igjen. Siden sist:

Det har vært to sy-møter hvor jeg desverre ikke har hatt tid til å møte opp på. :(

Truls sitt fotball-lag har tapt, spilt uavgjort og VUNNET, alt med godt humør. :)

Jens trener så svetten siler til gradering førstkommende fredag, kanskje blir det nytt belte. :)

Vi på jobben skal til Tallin på julebord i januar.. kommer mer tilbake til den saken etterhvert. :)

Bassenget har gått i vinteropplag etter den dårligste sommeren i mitt minne.. :(

Bloggbilder 001

Baklager elendig foto, det var bare mobilen som var for hånden..

Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hundeveske.

Hundeveske.

Hum hum..

3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.

Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i et gelender lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble drit forbanna, og gikk ut på verandaen en tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........"

Den som vet lite, har ikke mye å si.

Sitat.

Når pengene snakker, er sannheten stum.
Jeg tok med hunden min til NAV, og søkte om full trygd for han.
"Det går ikke", sa dem.
Hvorfor ikke" sa jeg ,? "han må jo få trygd på nøyaktig samme måte som alle andre får trygd".
"Nøyaktig samme måte" spurte dem ?
"Ja", sa jeg . "Han er lat, er uten arbeid, snakker ikke norsk, og er her uten å vite hvem foreldrene er ".......
Du er gammel den dagen du bøyer deg ned for å knytte skolissen, og når du har gjort det, stanser du et øyeblikk og tenker: Var det noe mer jeg skulle ha gjort når jeg først er her nede?

En trailersjåfør kom til ett kryss. Han så først til høyre, der kom Krekar og Melling syklende på en tandemsykkel. Deretter så han til venstre, der var det også klart. :-D

Bra vits.

Det var en gang en gammel mann med stokk som gikk inn på en buss. Dessverre var det ingen ledige seter så han stilte seg opp ved siden av en mann som hadde en drøss med unger i setet ved siden av seg. Etterhvert begynte gamlingen å dunke i gulvet med stokken sin. Etter en stund ble mannen med ungene veldig irritert! – Er det ikke mulig å få gummi på den stokken, sa mannen med ungene. – Hadde du hatt gummi på din hadde det vært sitteplass til meg, kontret gamlingen.

Hmmm..

Ingenting avlører et menneskes karakter mer enn hva det synes er morsomt.

Som regel kommer alderens klokskap for sent. Livets dumheter er begått.

Hahaha..

"Et par karer fra New Jersey var på jakt i skogen da den ene av dem plutselig stupte over ende i lyngen. Det virket ikke som han pustet, noen puls var det ikke mulig å kjenne. Den andre jegeren dro frem mobiltelefonen sin og ringte redningssentralen. Da han endelig fikk svar, ropte han:

- Vennen min er død! Han puster ikke, og det er ingen puls. Hva skal jeg gjøre?

Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Først av alt må du forsikre deg om at han virkelig er død.

- Vent litt, svarte jegeren. Det ble stille noen sekunder før det hørtes et skudd. Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa:

- OK, han er død. Hva gjør jeg nå?"

Hmmmm...

Ei lita jente sitter ved kjøkkenbordet mens moren tar oppvasken. Hun kikker på moren noen minutter før hun spør hvorfor hun har et og annet grått hår.
– Jo, det skal jeg si deg, svarer hun. Hver gang du gjør noe galt, som jeg blir lei meg for, får jeg et nytt grått hår.
< Jenta blir sittende og gruble over det moren nettopp sa…

– Mamma, hvorfor er alt håret til mormor grått?

Ganske så riktig..

De fleste skygger i livet
skyldes at vi selv står i veien for solen

Sitat

Da Vårherre delte ut humoren, kom kvinnen for sent som alltid. Derfor ble hun den som ler sist.

Hehehe..

To kvinner er ute på byen for å shoppe, da de plutselig ser en kjenning komme ut fra en blomsterbutikk.
Søren, nå er kjæresten min ute og kjøper blomster til meg, sier brunetten
Liker du ikke blomster? spør blondinen
Jo da, men når han gir meg blomster har han forventninger etterpå, og jeg har ikke lyst til å tilbringe hele helgen på ryggen med bena i været.
Blondinen blir taus og tenker seg om før hun spør forsiktig:

Har du ikke vase?

Sitat ukjent.

Det er bedre å drite seg ut

enn å dø av forstoppelse.

Har du hørt en lydbok?Hvis ikke, har du noe til gode.Det fine med lydbøker er nemlig atmens du lytter kan du reise til og fra jobben,lage mat,vaske opp, hvile middag, ta en joggetur, dele en opplevelse med noen,plukke bær, pusse båten,gå i fjellet,ligge på stranda,lukke øynene og innta godstolen,slappe av og nyte god opplesning...Få mer tid til bøker , rett og slett!Prøv, og du vil innse atfor bokelskere er faktisk lydbøkerden største oppfinnelsen siden hjulet!

Sitat.

Tankeløst hode får lettest sove.